Navigatie menu

Torenlaan 11B‎
1402 AT Bussum
035 69 321 94
info@oefentherapie-bussum.nl

Posted by on feb 13, 2014 in blog |

Wanneer Oefentherapie?

WANNEER OEFENTHERAPIE?
Heeft u (pijn) klachten of heeft u of uw kind moeite met bewegen?
Dan kan de oefentherapeut Cesar wat voor u betekenen!
Met individuele sessies, meestal vergoed door uw zorgverzekering, leert u beter om te gaan met de mogelijkheden die u heeft op het gebied van houding en beweging. U leert zelf uw gewoonten op het werk, op school, thuis, tijdens sport enz. te verbeteren, de therapeut speelt een begeleidende en coachende rol.
Oefentherapie is er voor alle leeftijden. Zowel voor puur fysieke als voor psycho-somatische klachten. Voor pijnklachten bij afwijkingen. Voor problemen met uw spieren, banden en botten. Voor uw kinderen. Voor ouderen.

Kijk voor meer informatie ook op www.oefentherapeut.nl