Navigatie menu

Torenlaan 11B‎
1402 AT Bussum
035 69 321 94
info@oefentherapie-bussum.nl

Te huur

Praktijkruimte te huur per dagdeel.

Ben je op zoek naar een nieuwe praktijkruimte en ben je bereid samen te werken binnen ons gezondheidscentrum, bel of mail ons dan of neem via deze pagina contact met ons op.

Sinds mei 2012 zijn wij gevestigd in het Rode Kruisgebouw in de Torenlaan 11B in Bussum. Het is een prachtig pand in ‘Amsterdamse stijl’. Er is eigen parkeergelegenheid pal voor de deur.
We hebben 3 praktijkruimten en een ‘koffiekamer’/opbergruimte waar we met 3 oefentherapeuten en een aantal aansluitende disciplines praktijk voeren.
Er zijn nog diverse dagdelen te huur als praktijkruimte.

Kamer1

 

Huidige disciplines in het gebouw zijn:
Begane grond: (kinder- en psychosomatische) oefentherapie, logopedie, osteopathie, psychomotorisch therapeut PMT, overgangsconsulent en een baby en ouderschap begeleiding.
1e verdieping: angstpsychologie, haptotherapie.
Wanneer je aansluit op een van deze disciplines en ons gezondheidscentrum iets nieuws kan bieden, neem dan contact met ons op.
Wij zoeken: logopedie voor kinderen, maatschappelijk werk, paramedici (behalve oefentherapie), pedicure, verloskunde, orthopedagoog, psycholoog voor volwassenen of kinderen en jij….?

kamer3.deur

De te huren ruimten zijn op de begane grond, vanaf 26 m2. Iedere ruimte is voorzien van een behandelbank, airco, bureau en spiegel. Er is (beperkte) kastruimte beschikbaar. Het gebouw, toilet en de ruimten zijn goed toegankelijk voor gehandicapten. Er is een gezamenlijke keuken met koelkast en afwasmachine.
Kosten per dagdeel per maand: €.127,30 inclusief servicekosten en BTW.
Voor méér gegevens kijkt u hier.