De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.

Neuro-senso-motorische klachten

Reflexintegratie als individuele behandelmethode wordt – behalve voor kinderen – ook met succes ingezet bij volwassenen ter verlichting of vermindering van heel diverse klachten van zowel fysieke als psychosomatische aard.

  • Verstoorde prikkelverwerking van de zintuigen waardoor overgevoeligheid, concentratieverlies of onrust ervaren wordt voor o.m. geluid, evenwicht, lichaamsgevoel, aanraking, beelden.
  • Aangeboren CP/ hersenverlamming, spasticiteit, asymmetrie, groeistoornissen, scoliose e.d. waardoor bewegen en functioneren nog steeds beïnvloed wordt.
  • Gevolgen van wel en niet aangeboren neurologische of orthopedische aandoeningen zoals Multiple Sclerose (MS), Parkinson, een beroerte, een rug-, heup- of knieoperatie met beweeg- of coördinatieproblemen.
  • Ademproblemen t.g.v. stress, angst of overprikkeling.
  • Ter aanvulling of ondersteuning van het reflexintegratie proces van je kind.
  • Een stressvolle zwangerschap en geboorte van je kind. Ook als dat al jaren geleden is maar deze je nog steeds of wéér parten speelt. Kijk hiervoor ook bij Kind-In-Evenwicht
  • Moeite met ontspannen en/of slapen.

MNRI oefeningen zijn een combinatie van passieve en actieve bewegingen en handelingen die voor iedereen haalbaar zijn. Ook worden oefeningen meegegeven om thuis te doen. De behandeling kan goed worden gecombineerd met andere therapieën.

Reflexintegratie is een breed inzetbare methode. Heeft u vragen. Lees dan Wat is reflexintegratie?
Of neem contact op.